Voetmassage

voetmassageVoetmassage is een andere tak van sport die ik beoefen. Het is een geweldige en belangrijke toevoeging op mijn beroepen als medisch pedicure en sportmasseur.
Voetmassages zijn heerlijke oppeppers. Niet alleen omdat het zo weldadig en ontspannend is, maar vooral ook doordat alle stress en vermoeidheid zich in je hardwerkende voeten ophopen en ze echt baat hebben bij een weldadige, professionele aanpak. Een voetmassage is bijna noodzaak. Zeker bij staande beroepen is het een must jezelf af en toe op een behandeling te trakteren.

Tenen in de knel? Ouch!

Tenen in de knelJe kent die momenten vast wel, nadat je urenlang geslenterd hebt, of een stevige wandeling hebt gemaakt op het strand of in het bos. Of je hebt flink gesport en bent daarna aan het werk gegaan, zo’n baan waarbij je minstens acht uur staat of loopt. Al dit soort bezigheden zijn erg vermoeiend voor je voeten. Naarmate je ouder wordt zul je merken dat het steeds minder gemakkelijk gaat. Ons lijf heeft gewoon veel te verduren en de voeten nog het meest, zij moeten alles immers dragen.

Het eerste wat je met pijnlijke voeten waarschijnlijk doet is languit op de bank, benen omhoog en rust. Of je neemt een (voet)bad om lekker te ontstressen. Maar juist als je vermoeide voeten hebt is een stevige voetmassage onontbeerlijk. Vooral als je hoge hakken hebt gedragen en je tenen zaten in de knel. Dat voel je. Juist op die momenten kunnen je voeten een fikse boost gebruiken.

Weldadige voetmassage

foot wellnessZijn jouw voeten ook toe aan een weldadige massage, of wil je er een cadeau geven aan iemand die het kan gebruiken? Neem dan contact met mij op voor een voetverwen-arrangement. Ik laat het je graag ervaren.
Voetmassage doe ik op verzoek ook aan huis in Almere.